Blueair tecknar avtal med analys- och programvaruföretaget IC-Potential

Blueair utvecklar, designar och tillverkar ledande luftreningssystem som säljs i mer än 50 länder. Företaget har tecknat ett avtal med analys- och programvaruföretaget IC-Potential om leverans av medarbetarundersökningar och analyssystem. Samarbetet omfattar samtliga medarbetare i Sverige och USA.

Blueair har efter en upphandling valt IC-Potentials koncept för medarbetarundersökningar med analysprogramvaran HumanPotential™. Programvaran genererar chefsrapporter med prioriteringslistor, guider och stöd för digitalt förändringsarbete. Med programvaran ChangePotential™ kan Blueair följa sitt efterföljande utvecklingsarbete för chefer och medarbetare i realtid.

"IC-Potentials pedagogiska gapmetodik ger våra chefer och medarbetare större förståelse och intresse för att aktivt arbeta med resultatet från medarbetarundersökningen. Programvarorna ger oss ett effektivt stöd genom hela arbetsprocessen och skapar förutsättningar för att vår organisation skall kunna arbeta engagerat och målinriktat.”, säger Peter Marttila, Head of Business Operations på Blueair.

"Blueair är ett innovativt tillväxtföretag som tillverkar världsledande luftreningssystem för inomhusmiljö. Produkterna hjälper till att lindra obehagen av allergier och astma. Blueair har vunnit flera internationella priser för prestandan i sina produkter. Vi är mycket stolta att få starta ett samarbete med ett företag som aktivt bidrar globalt till en bättre inomhusmiljö.”, säger grundare och VD, Marcos Jorge på IC-Potential.

För mer information kontakta:
Peter Marttila, Head of Business Operations på Blueair, +46 8 679 45 02, E-post, peter.marttila@blueair.se
Marcos Jorge, VD på IC-Potential AB, +46 708-660 360, E-post, marcos.jorge@ic-potential.com

Kort om Blueair:
Blueair säljs i fler än 50 länder världen över, och ger hem- och kontorsanvändare renare inomhusluft, för bättre hälsa och välbefinnande, snabbare än någon annan konkurrerande luftrenare, genom att fokusera på kvalité, energieffektivitet och miljövänlighet. En Blueair-luftrenare är effektiv och tyst, samt tar bort 99,9% av alla allergi- och astmaframkallande ämnen, virus, bakterier och andra luftburnaföroreningar. Läs mer på www.blueair.com.

Kort om IC-Potential AB:
IC-Potential genomför kund- och medarbetarundersökningar i syfte att effektivisera kundens organisation och förbättra dess lönsamhet. Vi erbjuder IT-stöd genom hela arbetsprocessen. Vår arbetsmodell klargör kundernas utvecklingsbehov, aktiverar deras organisation i förändringsarbetet och stödjer förbättringsarbetet i rätt riktning. IC-Potential samarbetar med börsnoterade koncerner och mindre nischföretag på svensk och internationell basis, t ex Akzo Nobel, Assa, Bankgirot, Bring CityMail, Europcar, HSB, Jula, Metro, Panasonic och Volkswagen. Läs mer om IC-Potential på http://www.ic-potential.com