IC-Potential söker deltidsanalytiker

Rollen som analytiker
IC-Potentials analytiker ingår i ett analysteam som ansvarar för att analysera den data som samlas in från de kund- och medarbetarundersökningar som vi genomför, samt ge rekommendationer till kunderna. Tjänsten innefattar dels att arbeta självständigt med analys, men även att samarbeta nära projektledarna som har det huvudsakliga ansvaret för kundkontakter och planering av projekten. Tjänsten innefattar även att kvalitetssäkra analyser och därför är noggrannhet mycket viktigt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som studerar på eftergymnasial nivå, gärna inom marknadsföring eller beteendevetenskap, tex ekonom- eller PA-programmet. Vi ser gärna att du är i början av dina studier och att du vill arbeta hos oss under hela din studietid. Som analytiker är det viktigt att du har ett intresse för statistik, en god analytisk förmåga, är initiativrik, självständig och noggrann. Vi förutsätter att du har mycket goda färdigheter i att uttrycka dig på svenska och engelska i skrift. Dessutom är det viktigt att du har god datorvana samt kunskaper i Officepaketet.

IC-Potential's HumanPotential

Mycket stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om IC-potential
IC-Potential genomför kund- och medarbetarundersökningar och erbjuder IT-stöd genom hela arbetsprocessen. Från genomförande av undersökning, via analys i vårt webbaserade verktyg och skräddarsydda rapporter, till att digitalt följa hur chefer arbetar med sitt utvecklingsarbete. Processen bidrar till att klargöra utvecklingsbehoven och aktivera organisationen i förändringsarbetet. IC-Potential är ett svenskt företag som grundades 2000 och har kontor i Gamla stan i Stockholm. Vi är ett innovativt team med bra sammanhållning och framåtanda.

Kontaktperson
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta projektledare Maria Sandgren Dsilna.
Tel: 070-716 88 66,
maria.sandgren.dsilna@ic-potential.com

Arbetstid/Varaktighet
Deltid vid behov med start augusti 2016 (en introduktionsdag i juni).

Lön: 
Timlön.

Ansökan

Viktigt att få din ansökan så fort som möjligt då rekryteringarna kommer att ske löpande. Sista 
ansökningsdag är 2016-05-06.

Vi tar emot din ansökan via epost: maria.sandgren.dsilna@ic-potential.com

IC-POTENTIAL 
Bredgränd 5
111 30 Stockholm
Tel: 08 – 410 809 00