Jajja tecknar tre-års avtal med analys- och programvaruföretaget IC-Potential

Jajja Communications AB är ett av Nordens största SEO-bolag med fokus på att öka företagens synlighet på Google och skapa nya affärsmöjligheter. Jajja har tecknat ett 3-års avtal med analys- och programvaruföretaget IC-Potential om leverans av kundundersökningar och analyssystem.


-- IC-Potential har lång erfarenhet av marknadens mest pedagogiska metodik, gap-metodiken. Metodiken är kommunikativ och hjälper vår säljorganisation att enkelt se vad som skall prioriteras i kundrelationen. IC-Potential erbjuder även moderna analysprogramvaror som ger oss nya möjligheter att göra segmenteringsanalyser över olika kundgruppers förväntningar, drivkrafter och önskemål. Vårt långsiktiga samarbete ger Jaja bättre förutsättningar att utveckla en tydlig strategi för att öka kundupplevelsen, säger Michael Eklund, Sales Director på Jaja Communication.

-- Jajja Communications är ett framgångsrikt tillväxtföretag inom den nya ekonomin som hjälper företag att göra bättre affärer och sälja mer på nätet. IC-Potential ser fram emot att utveckla samarbetet med ett ledande innovationsföretag som hittar nya vägar i informationssamhället, säger grundare och VD, Marcos Jorge på IC-Potential.


För mer information kontakta
Michael Eklund, Sales Director, Jaja Communications, 08-546 66 230, E-post, michael.eklund@jajja.com
Marcos Jorge, VD på IC-Potential AB, 08-410 809 00, 0708-660 360, E-post, marcos.jorge@ic-potential.com


Kort om Jajja Communication:
Jajja hjälper företag att få fler kunder på nätet främst genom förbättrad konvertering, bättre kontroll och ökad trafik genom sökmotoroptimering. Sedan starten år 2000 har företaget samarbetat med fler än 13 000 kunder och de flesta webbyråer och CMS-leverantörer på marknaden. Erfarenheten ger kunderna möjlighet att positionera sig högt upp på sökmotorernas träfflistor. Jajja hjälper såväl lokala företag som några av världens största koncerner med att synas i sökmotorer som Google, Bing och Eniro.


Kort om IC-Potential AB:
IC-Potential genomför kund- och medarbetarundersökningar i syfte att effektivisera kundens organisation och förbättra dess lönsamhet. Vi erbjuder IT-stöd genom hela arbetsprocessen. Vår arbetsmodell klargör kundernas utvecklingsbehov, aktiverar deras organisation i förändringsarbetet och stödjer förbättringsarbetet i rätt riktning. IC-Potential samarbetar med börsnoterade koncerner och mindre nischföretag på svensk och internationell basis, t ex Akzo Nobel, Assa, Bankgirot, Bring CityMail, Europcar, HSB, Jula, Metro, Panasonic och Svenska Volkswagen. Läs mer om IC-Potential på http://www.ic-potential.com