Jungheinrich tecknar avtal med analys- och programvaruföretaget IC-Potential

Jungheinrich är ett av världens tre största intralogistikföretag och ledande inom lagerteknik i Europa. Företaget har i dag utvecklats till en helhetsleverantör inom lager. Jungheinrich har tecknat ett avtal med analys- och programvaruföretaget IC-Potential om leverans av kundundersökning och analyssystem.

-- IC-Potential kundundersökningar och kommunikativa gapmetodik tydliggör vilka aktiviteter som är mest relevanta att genomföra för att öka kundupplevelsen. IC-Potentials affärsinriktade analysprogramvaror ger oss nya möjligheter att göra målgruppsanalyser över olika kundgruppers drivkrafter och utvecklingsbehov, säger Ulf Berg, försäljningschef på Jungheinrich.

-- Jungheinrich är en framgångsrik tillverkare av högteknologiska truckar och en världsledande leverantör av intralogistik lösningar. Företaget har nominerats internationellt för sina innovativa och miljöanpassade truckar. Det känns inspirerande att fördjupa samarbetet med ett ledande och kvalitetsinriktat industriföretag, säger grundare och VD, Marcos Jorge på IC-Potential.

För mer information kontakta:
Ulf Berg, försäljningschef, Jungheinrich, 040 - 690 46 40, E-post, ulf.berg@jungheinrich.se
Marcos Jorge, VD på IC-Potential AB, 08-410 809 00, 0708-660 360, E-post, marcos.jorge@ic-potential.com

Kort om Jungheinrich:
Jungheinrich AG är en av världens största leverantörer av truckar, ställage och lagerlösningar. Den årliga tillverkningen är över 85 000 truckar. Företaget har totalt 11 000 anställda och en omsättning på över 2 miljarder Euro. Jungheinrich Svenska AB är helägt av det tyska moderbolaget. Huvudkontoret är placerat i Malmö. Med kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Örebro. Läs mer om Jungheinrich på http://www.jungheinrich.se/

Kort om IC-Potential AB:
IC-Potential genomför kund- och medarbetarundersökningar i syfte att effektivisera kundens organisation och förbättra dess lönsamhet. Vi erbjuder IT-stöd genom hela arbetsprocessen. Vår arbetsmodell klargör kundernas utvecklingsbehov, aktiverar deras organisation i förändringsarbetet och stödjer förbättringsarbetet i rätt riktning. IC-Potential samarbetar med börsnoterade koncerner och mindre nischföretag på svensk och internationell basis, t ex Akzo Nobel, Assa, Bankgirot, Bring CityMail, Europcar, HSB, Jula, Metro, Panasonic och Volkswagen. Läs mer om IC-Potential på http://www.ic-potential.com