Otto Bock Scandinavia AB tecknar 3-årsavtal med analys- och programvaruföretaget IC-Potential

Otto Bock Scandinavia är marknadsledande inom den ortopedtekniska branschen. Företaget har tecknat ett 3-årsavtal med analys- och programvaruföretaget IC-Potential om leverans av medarbetarundersökningar och analyssystem. Samarbetet omfattar samtliga medarbetare i den nordiska organisationen inklusive dotterbolagen.

Otto Bock Scandinavia har efter en noggrann kartläggning valt IC-Potentials koncept för medarbetarundersökningar, med analysprogramvaran HumanPotentialTM. Programvaran genererar chefsrapporter med tydliga prioriteringslistor samt mallar och stöd för ett effektivt förändringsarbete.

Vi är en global aktör som har ett starkt varumärke och som kontinuerligt strävar efter en hög tillväxt. Ottobock sätter ett stort värde på att forma en organisation som är målinriktad, kunskapsorienterad och initiativrik. IC-Potential ger oss det bästa konceptet för att utveckla våra medarbetare och chefer i rätt riktning,
säger Stefan Hultgren, Communication Director på Otto Bock Scandinavia AB.

Ottobock produkter hjälper människor varje dag att öka sin rörlighet, välmående och livskvalitet. Vi känner ett stort engagemang och respekt för de möjligheter produkterna ger. Genom det långsiktiga samarbetsavtalet för medarbetarundersökningar skapar vi bra förutsättningar för en fortsatt framgångsrik utveckling,
säger Marcos Jorge, VD på IC-Potential.

För mer information kontakta:
Stefan Hultgren, Communication Director på Otto Bock Scandinavia AB, +46 11-28 06 00

Marcos Jorge, VD på IC-Potential AB, +46 8-410 809 00 marcos.jorge@ic-potential.com

Kort om Otto Bock Scandinavia AB
Otto Bock Scandinavia AB med huvudkontor i Norrköping och med dotterbolag - OT-Center Ortopedteknik AB i Stockholm och Aktiv Ortopedteknik i Eskilstuna, Falun, Gävle, Karlstad, Malmö, Uppsala, Västerås, Ängelholm och Östersund - är marknadsledande inom den ortopedtekniskabranschen. I produkt- och tjänsteportföljen ingår proteser, ortoser, rullstolar, ortopediska skor och ortopedteknisk service samt varumärket Rehband med mjuka ortoser för rehabilitering och sport. Otto Bock är 360 anställda och omsätter ca 560 miljoner kronor. Huvudkoncernen med säte i Tyskland har ca 5000 anställda med 44 marknadskontor globalt och omsätter ca 700 miljoner Euro.
Läs mer på: http://www.ottobock.se/

Kort om IC-Potential AB:
IC-Potential genomför främst kund- och medarbetarundersökningar till företag som vill jobba med strukturerad, målmedveten och strategisk verksamhetsutveckling. Vi erbjuder avancerade programvaror för realtidsanalys av resultaten inklusive support samt konsulttjänster för djupare analyser. IC-Potential samarbetar med börsnoterade koncerner och mindre nischföretag på svensk och internationell basis, t ex AkzoNobel, Assa, Avanza, Europcar, HeidelbergCement, HSB, IDG, KPA, Metro, Partnertech, Roche, Schenker, SPP, Stadium och Svenska Volksvagen.
Läs mer om IC-Potential på http://www.ic-potential.com