Nyheter

HeidelbergCement tecknar ramavtal med analys- och programvaruföretaget IC-Potential

HeidelbergCement Northern Europe har tecknat ett avtal med analys- och programvaruföretaget IC-Potential om leverans av medarbetarundersökningar, analyssystem och rapporter. Uppdraget omfattar 14 bolag i fem länder för medarbetarundersökningar under 2018– 2020.

HeidelbergCement Northern Europe har valt IC-Potentials koncept för medarbetarundersökningar med analysprogramvaran HumanPotential™. Programvaran genererar chefsrapporter med prioriteringslistor, guider för handlingsplaner och stöd för effektiv verksamhetsutveckling. Med programvaran ChangePotential™ kan bolagen följa sitt efterföljande förbättringsarbete för chefer och medarbetare i realtid.

– IC-Potentials tydliga gapmetodik ger våra medarbetare och chefer större förståelse för vilka utvecklingsområden vi behöver prioritera i vår organisation, säger Kajsa Runnbeck, HR Director HeidelbergCement Northern Europe. Deras pedagogiska programvaror och rapporter ger oss bra förutsättningar för att både chefer och medarbetare kan arbeta aktivt och ansvarstagande med resultatet från medarbetarundersökningen.

– Det känns mycket inspirerande att större och globala företag väljer vårt koncept för att utveckla sina organisationer, säger Marcos Jorge, grundare och vd på IC-Potential. Målet är att effektivisera våra kunders verksamhet och skapa förutsättningar för att utveckla, välmående, engagerade och kundorienterade medarbetare som i hög grad bidrar till attraktiva, innovativa och produktiva arbetsplatser.

­­­­­­­­­­­­­­­­­För mer information kontakta:
Kajsa Runnbeck, HR Director HeidelbergCement Northern Europe, e-post kajsa.runnbeck@heidelbergcement.com.
Marcos Jorge, vd på IC-Potential AB, e-post marcos.jorge@ic-potential.com.


Kort om HeidelbergCement koncernen
HeidelbergCement är global marknadsledare inom produktområdet ballast och en betydande aktör inom cement, betong och andra relaterade verksamheter. Detta gör HeidelbergCement till en av världens största byggmaterialproducenter. Koncernen har cirka 60 000 medarbetare i 60 länder. Läs mer om HeidelbergCement på www.heidelbergcement.com/en/company.

Kort om IC-Potential AB
IC-Potential genomför kund- och medarbetarundersökningar och erbjuder IT-stöd genom hela arbetsprocessen. Från genomförande av undersökning, via analys i vårt webbaserade verktyg och skräddarsydda rapporter, till att digitalt följa hur chefer arbetar med sitt utvecklingsarbete. Vår arbetsmodell klargör kundernas utvecklingsbehov, aktiverar deras organisation i förändringsarbetet och stödjer förbättringsarbetet i rätt riktning. IC-Potential samarbetar med börsnoterade koncerner och mindre nischföretag på svensk och internationell basis. Läs mer om IC-Potential på www.ic-potential.com.

IC-Potential AB | Bredgränd 5, 111 30 Stockholm | Telefon 08 - 410 809 00 | E-post: info@ic-potential.com