Om oss
Styrelsen
Jur Kand vid Stockholms Universitet 1989. Advokat sedan 1994 med specialistkompetens inom arbetsrätt, börsrätt, bolagsrätt, entertainment och sport. Mats Hilmersson är delägare i Wistrand Advokatbyrå och arbetar bl. a. med rådgivning vid företagsförvärv, omstruktureringar och emissioner. Han är styrelseledamot i flera svenska och internationella företag.
Mats Hilmersson
Styrelseordförande


Civilekonom från Stockholms Universitets Marknadsakademi. Han är grundare till både Informentor och IC-Potential. Marcos har arbetat med medarbetar-, kundundersökningar och marknadsanalyser i snart 25 år. Marcos har specialiserat sig på utveckling av mätmetoder och utveckling av business intelligence system. Han har gedigen erfarenhet av stora projekt som t ex, AkzoNobel, Bankgirot, Avanza Bank, Martin & Servera och Volkswagen.
Marcos Jorge
Grundare och VD


Civilekonom från Stockholms Universitets Marknadsakademi med kompletterande studier i Psykologi. Peter var tidigare Nordisk försäljningschef på Panasonic och Sony. Nu är han VD på Euronics och han har även arbetat som VD på Creative Labs Sweden AB. Peter har lång erfarenhet av försäljning, affärsutveckling och strategifrågor.
Peter Håkansson
Senior Partner
IC-Potential AB | Bredgränd 5, 111 30 Stockholm | Telefon 08 - 410 809 00 | E-post: info@ic-potential.com