Om oss
Styrelsen
Jur Kand vid Stockholms Universitet 1989. Advokat sedan 1994 med specialistkompetens inom arbetsrätt, börsrätt, bolagsrätt, entertainment och sport. Mats Hilmersson är delägare i Wistrand Advokatbyrå och arbetar bl. a. med rådgivning vid företagsförvärv, omstruktureringar och emissioner. Han är styrelseledamot i flera svenska och internationella företag.
Mats Hilmersson
Styrelseordförande


Civilekonom från Stockholms Universitets Marknadsakademi. Han är grundare till både Informentor och IC-Potential. Marcos har arbetat med medarbetar-, kundundersökningar och marknadsanalyser i snart 25 år. Marcos har specialiserat sig på utveckling av mätmetoder och utveckling av business intelligence system. Han har gedigen erfarenhet av stora projekt som t ex, AkzoNobel, Bankgirot, Avanza Bank, Martin & Servera och Volkswagen.
Marcos Jorge
Grundare och VD


Civilekonom från Stockholms Universitets Marknadsakademi med kompletterande studier i Psykologi. Peter var tidigare Managing Director på Euronics . Nu är han Managing Director på Panasonic Nordics och är även Chairman of the Board för ElektronikBranschen. Peter har lång erfarenhet av försäljning, affärsutveckling och strategifrågor.
Peter Håkansson
Senior Partner
IC-Potential AB | Bredgränd 5, 111 30 Stockholm | Telefon 08 - 410 809 00 | E-post: info@ic-potential.com