Om oss
Teamet
Marcos grundade IC-Potential år 2000 och har en civilekonomexamen från Stockholms Universitet.
Marcos Jorge
Grundare, VD och säljare
marcos.jorge@ic-potential.com
Maria är personalvetare och ekonom från Stockholms universitet och har arbetat på IC-Potential sedan 2011, först som analytiker och administratör och sedan 2013 som projektledare.
Maria Sandgren Dsilna
Projektledare
maria.sandgren.dsilna@ic-potential.com
Therese är utbildad personal- och beteendevetare vid Stockholms Universitet och även utbildad professionell dansare vid Balettakademien i Stockholm. På IC-Potential startade resan 2015 först som analytiker för att sedan bli projektledare 2016.
Therese Fernström
Projektledare
therese.fernstrom@ic-potential.com
Jessica har studerat beteendevetenskap vid Stockholms universitet och har arbetat på IC-Potential sedan 2011, först som analytiker och sedan som analyschef. Sedan 2017 är Jessica projektledare.
Jessica Nordén
Projektledare
jessica.norden@ic-potential.com
Michael har läst till personalvetare vid Uppsala Universitet och har arbetat på IC-Potential sedan 2014, först som analytiker och sedan 2018 som projektledare.
Michael Sandgren
Projektledare
michael.sandgren@ic-potential.com
Niklas har studerat till personalvetare vid Uppsala Universitet och började arbeta på IC-Potential som administratör 2018.
Niklas Hammarsten
Administratör
niklas.hammarsten@ic-potential.com
Peter har studerat till civilingenjör i datateknik vid Kungliga Tekniska Högskolan och började arbeta på IC-Potential som IT-ansvarig 2018.
Peter Skeppstedt
IT-ansvarig
peter.skeppstedt@ic-potential.com
Håkan är civilingenjör från Uppsala Universitet och har arbetat på IC-Potential under flera perioder sedan starten år 2000.
Håkan Djärv
IT-ansvarig
IC-Potential AB | Bredgränd 5, 111 30 Stockholm | Telefon 08 - 410 809 00 | E-post: info@ic-potential.com