Om oss
Teamet
”Ett nära samarbete, ett starkt engagemang och ett brinnande intresse för ständiga förbättringar är en del av vår vardag på IC-Potential. Att uppmuntra idéer och våga ifrågasätta traditionella lösningar för att hitta bättre alternativ har varit en viktig inspirationskälla för mig. Efter snart 30 år i undersökningsbranschen tror jag fortfarande på att varje organisation kan utvecklas genom att ge rätt förutsättningar och förtroende för sina medarbetare.”

Marcos grundade IC-Potential år 2000 och har en civilekonomexamen från Stockholms Universitet.
Marcos Jorge
Grundare, VD och säljare
marcos.jorge@ic-potential.com
”Jag värdesätter variationen och friheten i jobbet. Vi på IC-Potential är som en familj och vi månar om både varandra och våra kunder. I en liten organisation blir varje kund viktig, det gillar jag!”

Maria är personalvetare och ekonom från Stockholms universitet och har arbetat på IC-Potential sedan 2011, först som analytiker och administratör och sedan 2013 som projektledare.
Maria Sandgren Dsilna
Projektledare
maria.sandgren.dsilna@ic-potential.com
"Vi är en liten och kundnära organisation, här blir det naturligt att bygga relationer till våra kunder, följa deras utveckling och stötta dem på många olika sätt, mycket mer än att bara tillhandahålla en programvara. Att det dessutom är ett väldigt varierande och utmanande jobb, där produktutveckling, kundprojekt, workshops och utbildningar varvas om vartannat har gjort att jag valt att stanna kvar på samma företag ända sedan studierna."

Michael började läsa till fysioterapeut vid Uppsala Universitet, men bytte spår och blev istället personalvetare med pedagogik som huvudämne. Han har arbetat på IC-Potential sedan 2014.
Michael Sandgren
Projektledare
michael.sandgren@ic-potential.com
"När jag läste kreativt skrivande pratade vi mycket om den kreativa processen. Att kreativitet inte är något medfött som vissa har och andra inte, utan att det finns olika verktyg och strategier som kan användas för att öka kreativiteten. Vi lärde oss också att rätt miljö är viktig för den kreativa processen. En stöttande och prestigelös atmosfär är en viktig del i en kreativ miljö. Det stämmer bra in på IC-Potential och det är en av anledningarna till att jag trivs väldigt bra med att arbeta här."

Peter har studerat till civilingenjör i datateknik vid Kungliga Tekniska Högskolan och började arbeta på IC-Potential som IT-ansvarig 2018. Innan utbildningen på KTH studerade Peter kreativt skrivande på Söderstörns högskola och två års skrivarverkstad på Jakobsbergs folkhögskola.
Peter Skeppstedt
IT-ansvarig
peter.skeppstedt@ic-potential.com
Håkan är civilingenjör från Uppsala Universitet och har arbetat på IC-Potential under flera perioder sedan starten år 2000.
Håkan Djärv
DPO
dpo@ic-potential.com
IC-Potential AB | Bredgränd 5, 111 30 Stockholm | Telefon 08 - 410 809 00 | E-post: info@ic-potential.com