Nyheter

IC-Potential får de högsta kundbetygen

I IC-Potentials senaste kundundersökning får analysföretaget de högsta betygen någonsin. 100% har gett oss betyg 5 och är ”Mycket nöjda” med företaget som leverantör*. IC-Potential fick även ett NPS-värde på +90**.

IC-Potential har genomfört en kundundersökning i oktober 2021 med befintliga kunder som samarbetat med företaget under senaste året. 50% av kunderna svarade och undersökningsresultatet är det bästa sedan IC-Potential startade sin verksamhet för c:a 22 år sedan. 100% av kunderna har gett oss betyg 5 och är ”Mycket nöjda” med företaget som leverantör. IC-Potential fick ett NPS-värde på +90.

– Jag känner en stor stolthet och glädje för våra initiativrika kollegor som hela tiden ser områden vi kan utveckla. Ständiga förbättringar väcker engagemang, skapar samarbetsvilja och är en inspirationskälla i organisationen. Vi kommer aldrig att bli bättre än vår sista leverans, men ibland är det bra att stanna klockan och tillsammans glädjas åt framgången, säger Marcos Jorge, VD för IC-Potential.

 

*Nöjdhetsfrågan: I stort, hur nöjd är du med IC-Potential som leverantör? Fem gradigskala, betyg 1: ”Mycket missnöjd” till betyg 5: ”Mycket nöjd”.
**NPS frågan: På en skala mellan 0-10 där 0 är mycket osannolikt och 10 är mycket sannolikt: Hur sannolikt är det att du skulle rekommendera IC-Potential till en vän eller kollega? NPS-värdet räknas ut genom att ta andelen som svarat 9-10, minus andelen som svarat 0-6. NPS kan anta ett värde mellan -100 och +100.

 

­­­­­­­­­­­­­­­­­För mer information kontakta:
Marcos Jorge, VD på IC-Potential AB, +46 708-660 360 marcos.jorge@ic-potential.com

IC-Potential AB | Bredgränd 5, 111 30 Stockholm | Telefon 08 - 410 809 00 | E-post: info@ic-potential.com