Nyheter

IC-Potential lanserar AI-analys av fritextfrågor på lokala språk

IC-Potential lanserar analysprogramvaror med AI-analys av fritextfrågor. Vi kan erbjuda snabba sammanfattande analyser av fritextsvar på lokala språk i alla våra kund- och medarbetarundersökningar. Vi släpper två funktioner som gör det enklare och snabbare att få överblick.


1. Topplista med de mest representativa citaten

När vi genomfört stora kund- och medarbetarundersökningar har det tidigare varit svårt att få överblick över stora volymer fritextsvar och dessutom väldigt tidskrävande att analysera. Nu med våra nya AI-funktioner kan vi snabbt ge en tydlig överblick över de mest representativa citaten för varje öppen fråga, se bild nedan.


2. Visualisering av vanliga ord

WordCloud visualiserar de mest återkommande orden i fritextsvaren. En enkel metod för att snabbt få överblick och kunna identifiera vanliga åsikter som förekommer i högre grad bland svaren. Med hjälp av vår WordCloud-analys blir det lättare att göra användarvänliga och snygga presentationer av öppna svar.


Varmt välkommen att demotesta ett av marknadens kraftfullaste analys- och rapportsystem som mäter data i tre dimensioner i skarp miljö!

 

­­­­­­­­­­­­­­­­­För mer information kontakta:
Michael Sandgren, utbildningsansvarig, michael.sandgren@ic-potential.com
Marcos Jorge, VD på IC-Potential AB, marcos.jorge@ic-potential.com


IC-Potential AI analysis

Kort om IC-Potential AB
IC-Potential genomför kund- och medarbetarundersökningar och erbjuder IT-stöd genom hela arbetsprocessen. Från genomförande av undersökning, via analys i vårt webbaserade verktyg och skräddarsydda rapporter, till att digitalt följa hur chefer arbetar med sitt utvecklingsarbete. Vår arbetsmodell klargör kundernas utvecklingsbehov, aktiverar deras organisation i förändringsarbetet och stödjer förbättringsarbetet i rätt riktning. IC-Potential samarbetar med börsnoterade koncerner och mindre nischföretag på svensk och internationell basis. Läs mer om IC-Potential på www.ic-potential.com.
IC-Potential AB | Bredgränd 5, 111 30 Stockholm | Telefon 08 - 410 809 00 | E-post: info@ic-potential.com