Om oss
IC-Potential AB
IC-Potential är ett oberoende svenskt analys- och programvaruföretag som grundades år 2000. Vi genomför kund- och medarbetarundersökningar och erbjuder IT-stöd genom hela arbetsprocessen. Vårt uppdrag fokuserar på att klargöra kundernas utvecklingsbehov, aktivera organisationen i förändringsarbetet och stödja cheferna i uppföljningsarbetet. Bolaget ägs av fyra privata ägare.

Ledande kunder

IC-Potential har sedan starten haft förmånen att få arbeta med många intressanta organisationer, allt ifrån mindre nischföretag till stora internationella koncerner. Våra kunder verkar i en mängd olika branscher och återfinns inom både privat och offentlig sektor. Vi arbetar i nära samarbete med våra kunder och drivs av att utvecklas tillsammans med dem.

Styrelse

Marcos Jorge - Grundare, styrelseordförande och VD

Marcos är utbildad Civilekonom från Stockholms Universitets Marknadsakademi. Han är grundare till både Informentor och IC-Potential. Marcos har arbetat med medarbetar-, kundundersökningar och marknadsanalyser i snart 20 år. Marcos har specialiserat sig på utveckling av mätmetoder och utveckling av business intelligence system. Marcos har gedigen erfarenhet av stora projekt som t ex, AkzoNobel, Bankgirot, Avanza Bank, Martin & Servera och Volkswagen.

Håkan Djärv - Senior Partner

Utbildad civilingenjör inom Teknisk Fysik vad Uppsala Universitet. Håkan har arbetat med Internetprojekt sedan 1995 och har specialicerat sig på webbsystem som kräver hög prestanda. Håkan har varit teknikansvarig för projekt som AltaVista Nothern Europe, Evreka, Blocket, Emediate och Hitta.se. Håkan har byggt IC-Potentials analysverktyg.

Peter Håkansson - Senior Partner

Utbildad Civilekonom från Stockholms Universitets Marknadsakademi med kompletterande studier i Psykologi. Peter var tidigare Nordisk försäljningschef på Panasonic och Sony. Nu är Peter VD på Euronics och han har även arbetat som VD på Creative Labs Sweden AB. Peter har lång erfarenhet av försäljning, affärsutveckling och strategifrågor.

Arbeta hos oss

Vi har i nuläget inga vakanser men är alltid intresserade av att knyta kontakt med engagerade och målinriktade talanger. För att arbeta hos oss bör du ha utbildning eller erfarenhet inom statistik, ekonomi, personal eller beteendevetenskap. Hos oss får du arbeta med flera av Sveriges mest framgångsrika företag i en av marknadens mest avancerade och pedagogiska programvaror för analys. Vi sitter i moderna och trivsamma lokaler vid Skeppsbron i Gamla stan. Kontakta oss gärna om du vill ingå i en flexibel och modern organisation där idéer och utveckling är i fokus.

IC-Potential AB | Bredgränd 5, 111 30 Stockholm | Telefon 08 - 410 809 00 | E-post: info@ic-potential.com